Eiland Kos

 


  Eiland Kos

Welkom bij eilandkos.nl

De bergdorpen van Kos

Echte bergdorpen zoals we op andere Griekse eilanden of op het vasteland van Griekenland kennen zijn er op Kos weinig en dat is logisch, daar Kos weinig hoge bergen heeft. Toch is er een bergdorp op Kos dat erg populair is en dagelijks door duizenden toeristen bezocht wordt, dat is het dorp Zia.

Zia is een dorp dat bekend staat om haar markt die het hele zomerseizoen open is. Wij bezochten Zia zowel in juli als in oktober en we constateerden dat het hier erg gezellig en levendig is. Het dorp ligt hoog op de berg Dikeos te midden van een prachtige groene omgeving. Net boven Dikeos liggen prachtige dennenbossen en de route vanaf hier richting het Asklipion is meer dan de moeite waard.

Foto's Kos - Kos in beeld

Tigaki Kos - Eiland Kos foto 44 - Foto van De Griekse Gids Tigaki Kos | Eiland Kos | Griekenland foto 13 - Foto van De Griekse Gids Kos stad - Griekse Gids foto 26 - Foto van De Griekse Gids Tigaki Kos - Eiland Kos foto 49 - Foto van De Griekse Gids Tigaki Kos | Eiland Kos | Griekenland foto 8 - Foto van De Griekse Gids Kos stad - Griekse Gids foto 47 - Foto van De Griekse Gids Kos stad en daar tegenover de Turkse kust bij Bodrum | foto 10 - Foto van De Griekse Gids Kos stad - Eiland Kos - Griekse Gids  - Palmbomenlaan in Kos-stad - Foto van De Griekse Gids Mastichari Kos - Eiland Kos foto 4 - Foto van De Griekse Gids Camel beach - Eiland Kos -  Foto 16 - Foto van De Griekse Gids Asklepieion Kos - Griekse Gids Foto 13 - Foto van De Griekse Gids Markos beach - Eiland Kos -  Foto 31 - Foto van De Griekse Gids


meer foto's van Kos»


Griekse Gids Reizen Eilandhoppen Kaart Griekenland Griekse Gids Reizen ;

© De Griekse Gids 2000-2021